MENIU

Trafic blocat pe autostrada București-Pitești, din cauza unui puternic incendiu de vegetație. Incendiu și în zona unui restaurant de pe autostradă - FOTO

Traficul este restricționat pe A1, pe sensul spre Pitești, din cauza unui incendiu de vegetație care a izbucnit în zona kilometrului 66. Pentru stingere se intervine cu elicoptere și șase echipaje de pompieri, iar șoferi așteaptă de mai bine de o oră reluarea normală a traficului. Un alt incendiu a izbucnit la un restaurant aflat la doar câțiva kilometri distanță de primul.

Din primele informații, flăcările au cuprins terenul de lângă carosabil, iar din cauza fumului dens și a pericolului, șoferii au format cozi kilometrice pe sensul de mers către Pitești, în zona kilometrului 66, iar fumul este vizibil de la kilometri distanță, potrivit martorilor.

Se intervine cu elicoptere, și șase echipaje de pompieri. Șoferii așteaptă de aproximativ două ore deblocarea autostrăzii, potrivit Info Trafic București și Ilfov.

Un alt incendiu a izbucnit, tot marți, la un local de pe A1, aflat la câțiva kilometri distanță de primul. Din primele informații, focul se manifestă la nivelul bucătăriei.

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un local de pe A1, km 80, sensul spre București, anunță ISU Argeș.

 

 

Mai multe articole despre:
incendiu A1 vegetatie bucuresti Pitesti.