MENIU

Trădătoarele toamnei: 3 zodii care dezamăgesc în următoarele luni

Dezamăgirea reprezintă unul dintre cele mai neplăcute sentimente cu care ne confruntăm cel puțin o dată în viață. Apare o persoană cu care ajungem să împărtășim orice gând și orice sentiment și care ne lasă cu un gust amar, după ce trădează încrederea ce i-a fost acordată. Dincolo de lovitura primită, trebuie să înțelegem că trădarea poate surveni din orice parte și de la oricine, indiferent cât de frumoase erau lucrurile la început.

Este evident faptul că îți dorești să eviți confruntarea cu o astfel de situație pe viitor, dar cum știi în cine ar trebui să ai încredere? Te putem ajuta în acest sens, prezentându-ți zodiile care își câștigă reputația de trădătoarele toamnei. Descoperă cele trei zodii pe care ar trebui să le eviți dacă nu vrei să ai parte de o dezamăgire.

Iată zodiile care dezamăgesc în următoarele luni:

Taur

Nativa zodiei Taur va fi predispusă la a-i trăda pe ceilalți și a aduce dezamăgire în această toamnă. Face tot posibilul să îi fie bine propriei persoane și nu îi pasă la ce trebuie să recurgă pentru acest confort. Din cauză că trăiește într-o lume total paralelă și se ghidează după idei fantasmagorice, nu poate fi loială prietenilor săi. Realitatea nu o inspiră deloc și nu îi place să asculte de nimeni, chiar dacă cei din jur îi vor doar binele.


Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop prieteni