MENIU

Energiile aduse de eclipsa de lună sunt fabuloase. Ce trebuie să faci ca să îți meargă excelent

Pentru unii dintre noi, energia eclipsei totale lunare suprapusă peste schimbarea zodiei Soarelui în Vărsător și în cuadratura cu rebelul Uranus, va fi simțită profund și transformator, în timp ce pentru alții mai puțîn. Însă tot există o putere semnificativă pe care o are asupra fiecăruia dintre noi. Lucrează cu aceste forțe și lasă-le să te ajute să îți rezolvi aspecte din viață ta de zi cu zi!

Tot ce trebuie să faci pentru ca eclipsa de lună să te ajute! 

1. Găsește ceva pentru care simți pasiune

Cu toții trebuie să ne găsim un motiv pasional și autentic pentru care continuăm să mergem mai departe, nu să trăim din inerție și obișnuință. Vezi spre ce bate inima ta și mergi într-acolo cu adevărat și concret. Fie că e o acțiune îndreptată spre alții fie că este pentru propria ta bucurie de a fi, vei culege o paleta largă de beneficii dacă îți schimbi atitudinea spre muncă făcută cu reală pasiune.

2. Nu lasă emoțiile să preia controlul tău total

Este bine, indicat și sănătos să nu ne reprimăm emoțiile ce ies la suprafață și ce poartă amintiri vechi și grele “băgate sub preș” că să nu (mai) suferim din cauza evenimentelor și gândurilor ce le-au creat. Însă nu este cazul nici să rămânem scufundați în ele că într-o cadă plină cu apă. Nu le mai alimentăm cu atenția noastră excesivă asupra lor. Procesăm totul scurt și la obiect, vedem la ce ne-au ajutat, ce lecții am învățat și apoi le transformăm în emoții pozitive și mergem mai departe cu privirea spre viitor !

3. Fii tu însuți cât de mult poți !

În timp ce îți poate fi greu să ieși din carapacea pe care ți-ai făcut-o că să nu fii rănit de alții, de viață, a ieși totuși din ea se poate simți uluitor de bine. Aceste energii încurajează că adevăratul TU să iasă la lumina cu curaj. Încetăm să ne mai ascundem în spatele măștilor a cine pretindem că suntem și ieșim la iveală iar când o facem, creștem așa de mult ! Ne asumăm să facem asta, indiferent ce consecințe vor fi.

4. Conectează-te doar cu oamenii la care ții cu adevărat

Deși suntem în mijlocul socialului permanent și ne întâlnim cu mulți oameni, se impune o sănătoasă filtrare cu privire la cei cu care faci schimburi de energii. Este greu să spui “nu” dar este sănătos. Fii atent alături de cine simți că infloresti și ți se deschide inima și petrece timp doar cu aceste persoane. Cultivă relații valoroase și arată-le ce importanți sunt pentru ține.

5. Începe să îți pui întrebări despre orice, la modul foarte concret

Această perioada este și despre a pune multe întrebări, în primul rând ție însuți. Mai este valabil să crezi în ceea ce credeai cândva ? De ce faci ceea ce faci, de ce spui ceea ce spui ? Ce temeri sau intenții sunt în spatele acțiunilor tale ? Mai duci în viitor credințele străbunilor tăi pe varii teme de viață gen bani, relații, sănătate, vindecare, belșug, feminitate, sexualitate, vacanțe ? Lămurește-te care este noul tău adevăr și devino ceea ce te reprezintă acum. Dacă ceva nu se simte bine în ține, începe să îți pui întrebări. Răspunsurile sunt în ține și intuiția ți le va da.

6. Regandeste-ți viitorul

Tot ce înseamnă eclipsa, Luna plină, Uranus și Soare în Vărsător au în comun un singur cuvânt : viitorul. Energiile actuale aproape că ne forțează gâtul și capul să ne uităm doar spre viitor și să începem să facem schimbările necesare că să ajungem acolo. Nu e cale de întors. Începi să vezi mult mai clar ce vrei și ce nu vrei, ce eșți dispus să mai accepți în continuare și ce nu. Totul devine mult mai clar în această perioada.

7. Încetează să stai și să pierzi vremea

Sezonul pe care îl traversăm ne împinge să ne ridicăm din orice fel de letargie și să mergem înainte. Dar că să vezi o diferența și să culegi anumite rezultate, trebuie să depui efortul acela de a începe, de a derula, de a depăși obstacole, de a fi prezent în mijlocul acțiunii în timp ce comoditatea ți-ar putea spune să stai mai neimplicat. Nu mai este timp de pierdut și de stat degeaba, ci trebuie să fii acolo în afară, pe treaba.

 

Sursa: Sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
eclipsă lună energii