MENIU

Tot ce trebuie să ştii despre dieta indiană. Te slăbeşte rapid şi face minuni pentru sănătate

Tot ce trebuie să ştii despre dieta indiană. Te slăbeşte rapid şi face minuni pentru sănătate

Dieta indiană, bazată pe alimente precum cereale, legume și produse lactate, te poate ajuta să pierzi în greutate și să te menții în formă fără să te înfometezi. Astfel, un plan de dietă adecvat și exercițiile fizice regulate pot oferi rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Este foarte important să nu speri la rezultate prin înfometare, ci prin controlul dietei într-un mod care sporește arderea caloriilor și limitează stocarea grăsimilor în organism.

Fiind o dietă cu conținut scăzut de calorii, este important să mănânci de mai multe ori pe zi, în cantități echilibrate. Dieta indiană de 1.200 de calorii trebuie să includă trei mese și două gustări. Pentru a ține sub control numărul caloriilor, fiecare masă trebuie să conțină aproximativ 300 de calorii, lăsând 150 de calorii pentru gustări.

Mesele ar trebui să includă în principal fructe și legume proaspete, cereale integrale și lactate cu conținut scăzut de grăsimi, dar și ouă, carne de pasăre, fructe de mare și carne slabă, pentru a-ți asigura necesarul de vitamine și minerale.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.