MENIU

Top 5 fantezii sexuale ale bărbaților

Fantezii

Bărbații și fanteziile sexuale sunt exact precum peștele în apa. Și dacă îți propui să-l înțelegi cu adevărat mai ales din punct de vedere sexual, atunci trebuie să-i cunoști și fanteziile, să știi la ce visează și ce și-ar dori cu ardoare să trăiască în pat.

Oricum, s-ar putea scrie o carte despre fanteziile bărbaților, carte care ar deveni, cu timpul, din ce în ce mai groasă. Și n-ar fi o idee rea deloc că fanteziile lui să se încrucișeze cu ale tale (dacă spui că nu le ai, nu te credem!) Orice om are fanteziile lui.

Chiar și atunci când ai în față ochilor un om care ți se pare aproape asexuat, ei bine, gândurile lui sunt pline de fantezii, cu siguranță. Dacă bărbații și femeile n-ar avea fantezii, nici industria porno n-ar fi una atât de prospera, cu cifre de afaceri de sute de milioane. 

Se pare, însă, că bărbații fantasmează mai mult decât femeile, totuși. Nu ne-ar miră să aflăm că domnii se văd pe insule pustii, cu săbii în mână și când ți-e lumea mai dragă, dau de o femeie a căror unice haine sunt alcătuite dintr-o bucată de scoică și o frunză de palmier. Să vedem, împreună, care sunt principalele fantezii care-i fac pe bărbați să fiarbă în suc propriu.  

1. O partidă de sex în trei. Exact cum auzi! Da, bărbații sunt înnebuniți să facă sex în trei. Nu există bărbat care să nu se gândească la această fantezie, fără să ia foc. Până și Adam a fost frustrat la un moment dat, fiindcă Eva nu i-a fost de ajuns. Există persoane care pot crede că bărbații vor să facă sex în trei, doar că să se laude cu experiența asta. Toți bărbații, fără excepție, adoră fanteziile despre partidele de sex în trei.

2. Prostituția. Cei mai mulți dintre bărbaților se văd la volanul unei mașini, noaptea, conducând pe o alee întunecată și poftind în mașină lor o doamnă aflată acolo… la datorie. Și culmea e că nici măcar cumplitele boli cu transmitere sexuală nu-i opresc să aibă acest tip de fantezie! Da, desigur, femeile vor spune că e o fantezie absolut oribilă, că nici nu se pot gândi la așa ceva… 

3. Schimbul de roluri. Bărbații adoră să se joace altfel, fiindcă le da senzația că pot fi cu mai multe femei. Fie că își imaginează că face sex cu o stewardesă sau cu o profesoară, le face la fel de mult plăcere. Și tot lor, bărbaților, le plac și femeile care acceptă să experimenteze.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

http://sfatulparintilor.ro/problemesex/sfaturi-sex/top-5-fantezii-sexuale-ale-barbatilor/

 

Mai multe articole despre:
fantezii sexuale