MENIU

Top 5 cele mai înfricoșătoare închisori din lume! Ți se face pielea de găină

Închisorile sunt, de obicei, destul de înfricoșătoare, însă în lume există câteva care sunt cu adevărat de temut. Acolo sunt încarcerați cei mai brutali criminali.

Acestea sunt 5 cele mai înfricoșătoare închisori din lume, potrivit www.arzigazu.ro:

1. Închisoarea Black Dolphin

Lângă granița cu Kazahstan, o închisoare cu numele de Black Dolphin adăpostește cei mai brutali criminali ai Rusiei. În Black Dolphin își ispășesc pedepsele în jur de 700 de criminali. Adunate, ei au omorât 3.500 de persoane.

2. Închisoarea Caradiru

În Brazilia se află această închisoare care și-a câștigat reputația de temur. Aici au loc violuri, bătăi, umiliri în moduri neimaginabile. Prizonierii sunt înghesuiți în celule destinate numai pentru o persoană, sunt obligați să se bată de către deținuții alfa, iar violatorii de copii au parte de cea mai cumplită soartă.

3. Pelican Bay State Prison

Pelican bay este închisoarea în care își execută pedeapsa cei mai periculoși criminali din California. Acest penitenciar este cunoscut și pentru multiplele conflicte între gardieni și deținuți, cel mai cunoscut fiind dintre două găști rivale izbucnit în anul 2.000, în care gardienii, siliți să intervină, au omorât 15 deținuți.

4. Fortăreața San Carlos de la Cabana

Aceasta este una dintre cele mai groaznice închisori din lume. Aici nu poate fi vorba de camere de luat vederi sau de orice fel de condiții. Localizată în Cuba, această închisoare are niște celule atât de mici, încât deținuții abia dacă pot sta jos, iar dacă gardienii sunt supărați în vreun fel de unul dintre cei 75.000 de prizonieri, aceștia au voie să-i bate sau, eventual, să-i împulte.

5. Închisoarea din Nairobi, Kenia

Această închisoare este cunoscută mai ales pentru condițiile inumane în care trăiesc deținuții. Bineînțeles că nici de aici nu lipsește violența condamnaților și a gardienilor, dar ceea ce este absolut cumplit la acest penitenciar este că aici se transmit cele mai multe maladii. 

Mai multe articole despre:
deţinuţi închisori puşcării