MENIU

Top 10 tricouri de damă ieftine care merită adăugate în garderobă

Magazinul online Bonprix are în ofertă mai multe tricouri de damă interesante. Iată câteva tricouri pe care poți să le introduci în garderoba ta.

Întreaga ofertă de la Bonprix o poți vedea LA ACEST LINK.

Un tricou cool cu print interesant cu un leu în faţă şi cu partea de spate de culoare negru uni. Cu un aspect lejer și o lungime de cca. 64 cm la măr. 36/38. Parte din faţă: 100% poliester; Parte din spate: 65% poliester, 35% vâscoză. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Un tricou dulce şi comod, cu print şic în faţă şi cu decolteu rotund. Model lavabil cu o lungime de cca. 66 cm la măr. 40/42. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Cu mâneci scurte şi o lungime de cca. 66 cm la măr. 40/42. Se spală la maşină. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Decolteu rotund, mâneci scurte şi o lungime de cca. 66 cm la măr. 40/42. Se spală la maşină. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Un tricou adorabil realizat dintr-un material fin, şic ornat în faţă cu o inimă mare. Model lavabil cu o lungime de cca. 66 cm la măr. 40/42. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Un tricou fermecător pentru viitoarele mămici, prevăzut cu cusături laterale încreţite de la talie în joc, pentru a conferi loc îndeajuns burticii în toate lunile de sarcină. Model confecţionat dintr-un bumbac elastic, care se mlădiază frumos pe trup. Material superior: 92% bumbac, 8% elastan. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O piesă tinerească cu partea de spate ceva mai lungă şi cu print trendy în faţă. Model lavabil cu o lungime de cca. 70 cm la măr. 40/42. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Bluză cu mâneci scurte, decolteu în V, margine ondulată și bandă subțire de legare. Din material moale, ideală pentru zilele călduroase de vară. Cu o lungime de cca. 66 până la măr. 40/42. Se poate combina la ținute cât mai diferite. Se spală la mașină. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Un tricou minunat de vară, prevăzut cu poala şic rotunjită. Model lavabil cu o lungime de la cca. 68 cm (măr.36/38) până la cca. 78 cm (măr.56/58). Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O piesă care face pe loc chef de vară şi soare! Bluză adorabilă cu formă "boxy" cool, ultra relaxantă şi trendy. Model confecţionat dintr-un material fin, cu cădere fluidă, şic ornat pe piept cu un print de efect. Material superior: 100% poliester. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.