MENIU

Top 10 sfaturi pentru achizitia unei tablete de Mos Craciun

Daca aveti de gând să faceţi cadou de Moş Crăciun o tabletă, GadgetReport.ro va oferă câteva sfaturi esenţiale, asta pentru a nu arunca cu banii pe geam! 

1.Pe piaţa sunt multe produse foarte ieftine şi extrem de proaste, aşa că nu vă lăsaţi păcăliţi de ofertele promoţionale şi testaţi-le înainte de a le cumpăra.

2.Gândiţi-vă, în primul rând, unde veţi folosi tableta. Dacă vreţi să o luaţi şi în metrou, maşină sau pe tren, ar fi bine să vă îndreptaţi spre una cu ecran de 7 inchi. E mult mai ergonomică. Dacă o veţi folosi exclusiv acasă, vă recomandăm una cu ecran mai mare pe care o veţi putea transforma foarte uşor în ecranul ideal pentru vizionat filme şi seriale.

3.Alegeţi un produs de la o marcă cunoscută. Evitaţi no-name-urile şi tabletele cu un preţ prea mic. Chiar dacă arată toate la fel, diferenţa de tehnologie este foarte mare.

4. Alegeţi o tabletă cu un procesor de minim 1,2 Ghz, alături de minim 1 GB de RAM. Asta dacă vreţi o experienţă fluentă, fără întreruperi.

5. O tabletă cu dotări de top trebuie să aibă un procesor quad-core de peste 2 Ghz, 2-3 GB de RAM şi un ecran cu rezolutia Full HD.

6.Dacă vreţi să folosiţi tableta cu internet mobil, uitaţi-vă în specificaţii să aibă minim modul 3G. Cele mai noi tablete sunt capabile să ruleze internet şi la viteze 4G+.

 Ce alte sfaturi va dau cei de la GadgetReport.ro si care sunt recomandarile lor, aflati de pe GadgetReport.ro