MENIU

Tolea Ciomac, adevărul despre interacțiunea cu Dan Diaconescu la OTV: „Singurul meu regret e că nu am reușit să-l bag în tomberon”

Vestitele scene cu Dan Diaconescu și Tolea Ciumac la OTV. Foto: YouTube

Vestitele scene în care Tolea Ciumac încearcă din răsputeri să îl bage pe Dan Diaconescu într-un tomberon au rămas drept unele de referință în istoria televiziunii românești, de care mulți își aduc aminte cu un zâmbet pe față. La 15 ani de la incidentul comic, Tolea Ciumac a vorbit despre conflictele sale cu vedeta „postului tv de garsonieră”, OTV. 

Tolea Ciumac a povestit cum a refuzat inițial să participe la show-ul respectiv: "Eu, înainte când apăruse show-ul lui, i-am spus că nu vreau să apar la televizor cu prostii. I-am zis să mă lase în pace, să își facă programul cu Magda", a mărturisit Tolea în cadrul unui podcast pe YouTube. Luptătorul a subliniat că nu era interesat să facă parte dintr-o emisiune care nu îl reprezenta.

Dan Diaconescu, însă, nu a acceptat refuzul și a insistat, spunându-i că publicul îl cere. "El mi-a zis că nu mă lasă în pace, că lumea mă cere. I-am zis că dacă vrea să facem show, să îmi dea bani și facem show. A zis că nu îmi dă bani. Ești jigodie înseamnă și o să te pedepsesc", a continuat Tolea, dezvăluind astfel că discuțiile dintre ei au devenit rapid tensionate.

Supărat pe felul în care i-a vorbit, Tolea a recunoscut că a pus la cale un plan de răzbunare. "Dacă mă duceam și îl băteam în direct, că îmi era simplu, acum așa aș face dacă s-ar repeta istoria, cu toată înțelepciunea mea. Ce rău aș face? M-aș duce și i-aș da două palme, i-aș arunca toate aparatele pe geam și pe el din urmă", a dezvăluit Tolea Ciumac.

Cum pot să fure hackerii datele bancare de pe telefon: Dacă această funcție este activată riscați să pierdeți totul

Cu toate acestea, a ales tactica de a-și umili „adversarul” folosind un tomberon. "Eu am vrut să îi arăt că îi asociez imaginea lui cu un gunoi. Am vrut să îi dau o lecție cu tomberonul. A încercat el să o dreagă, să facă că chipurile a fost pentru rating. Eu și el știm că nu e adevărat", a declarat Tolea.

Ce a urmat a rămas în istoria televiziunii, dar Tolea a mărturisit că regretă că nu a dus totul până la capăt.

"Singurul meu regret în viața mea pe care îl am este că nu am reușit să îl bag în tomberonul ăla. Dacă reușeam, așa de împlinit m-aș fi simțit. Am vrut să îl dau în cap, dar nu e sportiv și își rupea coloana. După mi-am schimbat ideea, nu trebuia operatorii lui să tragă tomberonul și așa nu cred că își luau salariu mare", a mai spus Tolea Ciumac.

Ce a pățit un suporter român care a cumpărat din greșeală bilet în galeria Olandei. „Uite-i pe ai mei unde sunt!”

 

Mai multe articole despre:
otv dan diaconescu tolea ciumac tomberon