MENIU

Toată lumea o critică pe această mamă pentru tunsoarea fiicei ei. Cum arată fetiţa acum

Mary Thomaston, o tânără mamă de profesie hairstylist, primeşte critici din partea tuturor după ce şi-a postat pe internet fotografii cu noua tunsoare a fiicei sale, Lyra.

Fetiţa are şase ani şi şi-a dorit foarte mult o tunsoare complet diferită, aşa că mama sa a apelat la cele mai inedite metode, iar rezultatul este complet impresionant: fetiţa are părul părul lung colorat în albastru şi un desen tribal pe o parte a capului, colorat în galben, mov şi roşu.

În ciuda faptului că oamenii au criticat-o pe mamă pentru că îşi otrăveşte copilul, femeia explicându-le că a folosit o vopsea care nu e toxică şi nu este permanentă.

"Nu sunt genul de părinte care să îi ofere copilului tot ce vrea, dar îl răsplătesc pentru că e un copil extraordinar. E ceva ce şi-a dorit mult, e sigur, aşa că de ce nu?", a explicat Mary, pentru The Luxury Spot. Femeia susţine că îi va schimba coafura micuţei sale, dacă şcoala va cere acest lucru

Mai mult, o parte din prietenii micuţei şi-au dorit şi ei coafuri în culori vii, aşa că au format un "trib al inorogilor".



Mai multe articole despre:
coafură lyra coafură copil undercut copil mary