MENIU

UPDATE: Tibi Uşeriu, asaltul final. "Am pornit, ne auzim la final!! (VIDEO + AUDIO)

Tibi Uşeriu este pe cale să bată toate recordurile ultramaratonului polar. Mai puţin de 100 de kilometri îl despart pe maratonist de finish. Joi dimineaţă, pagina care urmăreşte expediţia uluitoare a bistriţeanului a postat un mesajul aşteptat de toţi: "Ne auzim la final! Tibi a plecat din ultimul check-point și se îndreaptă spre finish!"

""Tibi a plecat din ultimul check-point și se îndreaptă spre finish! Ba chiar e atât de rapid încât ,până am editat noi telefonul, el a mai înaintat aproape 15 kilometri! În acest moment, mai are 73 km până la final, pentru un total de 618 km! Go Tibi!" este mesajul postat de pagina Tasuleasa social, cea care a relatat întreaga expediţie. În continuare, discuţia telefonică purtată cu sportivul înainte de a porni în ultima etapă a cursei. 

La ultimul punct de control, sportivul din Bistriţa Năsăud a primit acordul medicilor de a porni în ultima etapă a cursei, deşi are câteva probleme la picioare.

Tibi este la un pas de a câştiga pentru a treia oara consecutiv ultramaratonul arctic, o performanţă neatinsă până acum. 

Toate detaliile despre lupta aproape supraumană a sportivului român cu vremea ostilă şi cu propriile limite le găsiţi.

 

Mai multe articole despre:
ultramaraton Tibi Uşeriu