MENIU

The Guardian: „Oculții” din Bilderberg s-au săturat de ”gangsterul” Putin și de „pacostea” de Obama

Kevin McKenna de la „The Guardian” a publicat un articol despre misteriosul grup Bilderberg, cel care ar "conduce lumea din umbră" și care se „reunește în mare taină, în fiecare an, în spatele ușilor închise”. Potrivit jurnalistului britanic, zidul de oțel al secretelor bilderbergilor ar fi fost penetrat anul acesta, pentru prima oară! Astfel, o copie a raportului pe ultimele 12 luni al președintelui organizației ar fi ajuns, din greșeală (?) în mâinile jurnaliștilor de la „The Observer”, iar McKenna citează din acest document care-ți „îngheață sângele în vine”!

Dragii mei prieteni,

Ultimele 12 luni au fost o perioadă fructuoasă în ceea ce privește activitățile și stratagemele noastre. Bineînțeles, ar fi fost loc și de mai bine! Operațiunile noastre în fiecare dintre cele cinci continente merg bine și atât eu cât și Tiddles suntem încântați de aceasta. Oriunde privim vedem amprenta eficienţei grupului Bilderberg.

Principala noastră sarcină în 2014 a fost să determinăm reducerea preţului petrolului, astfel încât să-i scoatem din joc pe potențialii miliardari din domeniul fracturării hidraulice. Cu această ocazie, i-am reamintit și gangsterului acela de Vladimir Putin cine sunt adevărații şefi. Pentru asta, trebuie să le mulţumim partenerilor noștri din Arabia Saudită. La rândul nostru, le vom permite să desfăşoare execuţiile publice timp de câţiva ani, fără să nicio intervenție din partea noastră. Din câte am înțeles, domnule Număr Trei, celor de la CIA li s-a spus să închidă ochii, nu-i așa?

Trebuie să-l felicit şi pe Numărul Doi pentru modul în care a protejat interesele noastre în Marea Britanie. Nu doar că a reuşit să păstreze unitatea Marii Britanii și i-a pus pe marxist-leniniștii ăia de naționaliști scoțieni la punct, a mai asigurat și conducerea conservatoare pentru încă o generaţie, protejând interesele membrilor noştri din sectorul bancar. Aici trebuie, de asemenea, să lăudăm munca depusă de trimisul nostru special, Tony Blair și de propria noastră „eminență cenușie”, domnul Mandelson, pentru cei 20 de ani în care au lucrat "sub acoperire" pentru noi, cu scopul încununat de succes de a distruge Partidul Laburist.

Într-adevăr, domnul Blair va primi , anul acesta, premiul Bilderberg pentru întreaga activitate. Misiunea pe care i-am dat-o, aceea de a destabiliza şi mai mult Orientul Mijlociu, protejând astfel interesele membrilor noştri din industria producătoare de armament, a fost una dificilă, dar s-a achitat de ea cu aplomb. Este un exemplu pentru noi toţi.

În America de Nord, suntem bucuroşi că eforturile noastre de a-l discredita pe "Marele Parazit" Barack Obama au dat roade. Îl felicit aici pe Numărul Cinci și activitatea serviciilor secrete americane, cu politica lor de a împușca mortal persoane de culoare și de mituire a juraților americani. Astfel, focul va arde în continuare în ghetouri, ceea ce va face ca eroarea Obama să nu se mai repete niciodată.

Să nu fim, însă, peste măsură de mulțumiți de rezultatele noastre: auto-mulțumirea, după cum știți, e o sursă de inspirație dar și de rebeliune. Nu sunt mulţumit că golanii angajați de noi și plasați în Statul Islamic au scăpat de sub control. Misiunea lor de a provoca o criză a imigranţilor în Mediterana, compromiţând astfel cel mai mare duşman al nostru - Declaraţia Universală a Drepturilor Omului - a dusă la îndeplinire. Dar este treaba noastră acum, Număr Cinci, să-i lichidăm înainte să distrugă piaţa globală de antichităţi, care a fost profitabilă pentru unii dintre oamenii noștri. Luați toate măsurile ce se impun, sau spuneţi-le, pur și simplu, că domnul Blair le va face o vizită. Ar trebui să fie suficient.

Mă poate scăpa cineva de acest popă scandalagiu, Papa Francisc? Nu mai vreau să-l văd cum se agită în timp ce încearcă să reformeze Banca Vaticanului. Am folosit și vom folosi în continuare expertiza acestei bănci pentru a spăla bani. Asigură-te că așa va fi, Număr Şase. Dacă ai nevoie de sfaturi, vorbeşte cu Numărul Cinci, care îţi va arăta cum a reuşit CIA să ne scape de ultima nostră mică problemă de la Vatican...

Unde crezi că pleci, Număr Nouă? Nu m-am ocupat încă de tine! Credeai că o să trec așa ușor peste incompetenţa ta de om avar în postul de preşedinte al FIFA? Te-am ajutat să scapi atunci când ai avut probleme mari cu contul nostru elveţian şi tablourile Van Gogh furate. Ai eşuat într-un post în care am crezut că este imposibil să dai greș. Lăcomia ta a atras controale nedorite pe capul partenerilor noştri italieni din industria construcţiilor. Dar prețioșii mei pești piranha cu burtă roșie nu au mâncat astăzi...

Veniţi și mâncați, drăguții mei!"

 

„Pe lângă figurile de stil pe care le folosește”, McKenna menţionează că grupul Bilderberg s-a reunit recent în satul austriac Telfs-Buchen. Doar bancherii, directorii de multinaţionale şi politicienii occidentali care se află pe statul de plată al grupului de cel puțin 10 ani au voie să participe la întâlnirile „Oculților” al căror șef ar fi scris raportul de mai sus.