MENIU

Testul super-puterilor vizuale. Poți să găsești balerina în mulțimea de păsări flamigo în 10 secunde? Mulți au picat această provocare

Testul super-puterilor vizuale. Poți să găsești balerina în mulțimea de păsări flamigo în 10 secunde?

Un nou test de perspicacitate face furori pe internet. Acesta le cere celor care se încumetă să accepte provocarea să găsească o balerină ascunsă într-o mulțime de păsări flamingo. 

Testul super-puterilor vizuale este unul dintre cele mai populare teste de perspicacitate visuală de pe internet în prezent. O imagine simplă, dar plină de detalii, a declanșat o adevărată febră printre utilizatorii de internet, provocându-i să-și pună la încercare abilitățile vizuale.

Imaginea în cauză prezintă o mulțime impresionantă de păsări flamigo, care își fac o pauză din zbor pentru a se odihni pe un lac. Cu toate acestea, printre ele se ascunde o balerină, care se mimetizează perfect printre culorile vibrante ale păsărilor. Însă, găsirea ei în doar 10 secunde a reprezentat o provocare pe care mulți au picat-o.

Deși este un test simplu, el demonstrează cât de puțin vederea noastră este capabilă să proceseze informațiile și să se concentreze asupra unui anumit obiectiv. Oamenii sunt atrași spre detaliile ornamentale și spre elementele colorate ale imaginii, ignorând ceea ce este esențial.

Adevărul despre banii trimiși de Irina Columbeanu tatălui său: "S-a sacrificat foarte mult pentru mine"

Testul devine cu atât mai complicat cu cât balerina poartă o rochie de aceeași culoare cu cea a păsărilor iar părul acesteia are culoarea ciocului lor. Însă, pe măsură ce explorezi această imagine, poți fi surprins de rezultate și de cât de mult poți învăța despre propria capacitate de observație.

Așadar, dacă vrei să îți testezi capacitatile vizuale și să vezi dacă poți să găsești balerina în mulțimea de păsări flamigo în 10 secunde, începeți imediat! Urmatorul pas este cel mai important: concentrați-vǎ asupra imaginii și încercați să găsiți ceea ce căutăm. Dacǎ reușiți, puteți fi siguri că aveți o vedere foarte bunǎ!

Rezolvarea testului:

Balerina grațioasă se ascundea în stânga jos. Dacă ai reușit să o găsești în 10 secunde, felicitări, capacitățile tale de observație sunt net superioare majorității oamenilor.

Zeci de copaci căzuți în București în urma vijeliei. ISU lucrează la foc continuu pentru îndepărtarea acestora