MENIU

Testul fluturelui îți spune cum ești în dragoste

Fluturii sunt asociați cu frumusețea, gingășia și dragostea, reprezentând un element popular pe care specialiștii îl folosesc pentru a face interpretări de natură psihologică. 

stul fluturelui te va ajuta să descoperi ce personalitate ai pe plan amoros, ce calități te reprezintă, dar și ce ar trebui să schimbi astfel încât bărbații să se simtă mai atrași de tine.

Descoperă cum funcționează testul fluturelui! Iată care este interpretarea lui!

Testul fluturelui: ce personalitate amoroasă ai?

Privește cu atenție colajul de mai jos și alege unul dintre cei patru fluturi. Nu sta prea mult pe gânduri, ci alege repede imaginea care te atrage cel mai mult. Iată ce spune ea despre tine!

1. Ești romantică

Romantismul este trăsătura care reprezintă cel mai bine personalitatea ta amoroasă. Ești o fire calmă, visătoare, care crede cu ardoare în întâlnirea cu sufletul-pereche. Te implici trup și suflet într-o relație de cuplu, iar termenul de infidelitate nu există pentru tine. Ești în stare să faci orice pentru cel drag, chiar dacă el nu îți oferă atenția de care ai nevoie.

Ce trebuie să schimbi la tine

Crezi cu ușurință promisiunile pe care ți le fac bărbații, așa că ajungi să cazi repede în plasa celor de tipul Don Juan. Nu le oferi impresia că ești naivă, altfel vor profita de inocența ta.

Mai multe pe Divahair.ro. 

Mai multe articole despre:
relaţie viaţă amoroasă testul fluturelui