MENIU

Cum va arăta specia umană peste 1.000 de ani. Răspunsul savanților te va uimi

Te-ai gândit vreodată cum ar putea arăta „omul perfect" peste 1.000 de ani? Ei bine, oamenii de știință au făcut-o. Iată o listă cu cele mai ciudate interpretări referitoare la aspectul oamenilor din viitor care te vor lăsa fără cuvinte.

Specia umană continuă să evolueze, aşa că întrebarea: „cum vor arăta oamenii peste 1.000 de ani?" este iminentă. În acest sens, antropologul Alice Roberts și o echipă de creatori de modele pentru efecte speciale au proiectat o ciudățenie de model care, după standardele de frumusețe cu care ne-am obișnuit, numai ideea de „om perfect" nu o întruchipează.

Cum va arăta specia umană peste 1.000 de ani?

Pentru a găsi cea mai formă a corpului uman din viitor, Alice Roberts, a testat mai multe posibile variante și s-a inspirat de la alte specii care au anumite calități superioare oamenilor. Astfel, a creat un model de specie cu piele de reptilă, cu ochi mari și cu urechi ascuțite.

Însă, cel mai bizar aspect al modelului este un cap de copil ce îi iese din burtă, ca să îți creezi o imagine gândește-te la un cangur și la marsupiul în care își ține puiul. Se pare că așa vor ajunge femeile din viitor să-și crească copii.

Poate pentru mulți dintre voi această imagine este prea mult, însă va trebui să vă obișnuiți cu acest tip de experimente bizare care vor fi în mod cert din ce în ce mai numeroase.

O altă perspectivă asupra modului în care ar putea arăta umanitatea peste 1.000 de ani, ne este oferită de către ASAP Science în parteneriat cu National Geographic. Ești curios să afli?

Ei bine, aceștia cred că oamenii ar putea ajunge să fie pe jumătate roboți - jumătate oameni, astfel ar putea fi indistructibili. Mai mult, aceștia mai anticipează că oamenii își vor putea alege trăsăturile viitorilor copii.

Mai multe articole despre:
om ştiinţă omenire