MENIU

Tentativă de FRAUDĂ în numele companiei de transport public de pe litoral. Călătorii, momiți cu "abonamente" de 12 lei

Tentativă de FRAUDĂ în numele companiei de transport public de pe litoral. Călătorii, momiți cu

Avertisment public lansat, miercuri dimineața, de compania de transport public a Municipiului Constanța CT BUS. Reprezentanții acesteia au denunțat un cont fals de Facebook, care încearcă să obțină ilegal bani, folosind numele și logo-ul societății și promovând un anunț fals privind vânzarea de carduri de călătorie de tip abonament pentru suma modică de doar 12 lei. 

"Un cont fals de Facebook, care nu reprezintă societatea CT BUS, promovează vânzarea de carduri de călătorie tip abonament de 6 luni pentru suma de 12 lei. Pentru a părea cât mai credibil anunțul, pe pagina respectivă există și comentarii false. Vă anunțăm pe această cale este vorba de o tentativă de fraudă în numele CT BUS și vă recomandăm să nu accesați link-ul postat în anunț", au transmis, miercuri, pe Facebook reprezentanții CT BUS.
 
Potrivit sursei citate, pagina de Facebook falsă se intitulează „Cardul de transport public Constanța” și folosește, "fără niciun drept", sigla CT BUS.

Cum a reușit un bărbat să înșele vigilența securității de pe aeroporturi. S-a urcat în două avioane fără bilet și cu cuțit la el

"Am semnalat tentativa de fraudă și folosirea fără drept numelui și însemnelor oficiale atât pe Facebook, cât și autorităților competente", arată reprezentanții companiei de transport public de pe litoral. 
 
Aceștia atrag atenția asupra faptului că singurele surse oficiale de informare ale CT BUS sunt site-ul: www.ctbus.ro, aplicația CT BUS și pagina de Facebook CT BUS.

Înșelătoria cu oglinzile auto: noua găselniță a escrocilor de a păcăli șoferii neatenți

Situația nu este, se pare, singulară. Tentative similare de fraudă s-au încercat și în numele companiilor de transport public de călători din Iași, Brașov și Cluj, atrag atenția cei de la CT BUS.