MENIU

Tensiuni uriașe în Orientul Mijlociu. Ambasadorul Israelului în România: „Trebuie să-i oprim! O să-i facem să plătească”

Tensiuni uriașe în Orientul Mijlociu. Ambasadorul Israelului în România: „Trebuie să-i oprim! O să-i facem să plătească”

Declarații în exclusivitate au fost făcute în direct, la Realitatea PLUS de ambasadorul Israelului în România despre situația critică din Tel Aviv! Acesta a vorbit despre pericolul iranian nu doar în regiune, ci și la nivel global. Între timp, tensiunile fără precedent în orientul mijlociu escaladează, după ce o altă ploaie de rachete au fost lansate și în această dimineață. 

„Iranul este o țară foarte periculoasă nu numai pentru israel, ci pentru întregul orient mijlociu. Este o amenințare pentru România și inclusiv pentru UE. Am oprit rachetrele lansate asupra noastră, dar trebuie să facem mult maim ult, trebuie să-I facem să plătească prețul pentru ce au făcut aseară. Trebuie să-I oprim! 

Mulțumită sistemului nostru defensiv am reușit să evităm o tragedie uriașă în Israel, dar nu este de ajuns. Nu ne place să fim în această situație. Este foarte complicat, dar suntem hotărâți să ne apărăm cetățenii și viața cetățenilor noștri. Mesajul nostru pentru ei este să nu se pună cu noi! Pentru că știm cum să vă facem să plătiți”, a spus E.S. LION BEN DOR, ambasadorul Israelului în România, la Realitatea PLUS.

Israel pregătește răzbunarea după atacul Iranului: „Va avea consecințe serioase”

Mai multe articole despre:
atac israel razboi ambasador