MENIU

CE RĂSPUND ROMÂNII la întrebarea zilei de la Realitatea Plus și realitatea.net: Vă este teamă să vă vaccinați cu Astra Zeneca?

Doze de vaccin Astra Zeneca

Realitatea PLUS vrea să afle care este opinia dvs, în legătură cu problemele vaccinului Astrazeneca. Vă invităm să ne spuneți dacă vă este teamă să vă vaccinați cu acest ser sau dacă, dimpotrivă, considerați că efectele adverse sunt normale. 

Mesajele trimise de dumneavoastră pe whatsapp sau pe martorocular@realitatea.net arată că posibilele reacții adverse i-au speriat pe mulți dintre noi.

„Da, îmi este frică. Are reacții adverse foarte grave. Eu nu am fost bolnavă niciodată și, dacă aș avea efecte secundare, chiar nu aș ști ce să fac. Cu alt vaccin aș face, dar nu cu AstraZeneca.”, a scris un telespectator Realitatea Plus în vârstă de 71 de ani, care și-a amânat programarea.

Un alt telespectator a relatat prin ce a trecut după vaccinarea cu serul britanic. „Am fost vaccinat cu AstraZeneca miercuri pe 10 martie, la ora 8 de dimineață. Iar după-amiază am început să am reacții adverse puternice. Am crezut că mă transform!”

Sunt însă și suficienți români curajoși. „Chiar nu îmi este frică de vaccinul de la AstraZeneca. Am fost vaccinat cu el și aștept cu încredere rapelul.”,

Ne puteți spune opinia dumneavoastră, pe whatsapp la numărul 0732 333 108 sau pe adresa de e-mail martorocular@realitatea.net. Răspunsurile dumneavoastră vor fi folosite în cadrul programelor Realitatea Plus. La ora 17:00 sunteți invitații noștri la o ediție specială, unde puteți intra în direct să vă spuneți părerea despre temerile legate de vaccin.