MENIU

Telefonul care ar putea face bani pentru tine există. Cum generează valută digitală?

Un producător spaniol propune un telefon care ți-ar asigura un venit lunar de aproape 400 de euro. Acest lucru ar fi posibil prin minarea după criptomonede. Deși prețul lui e destul de mare, producătorul crede că e o afacere, dat fiind că poți amortiza investiția în timp. 

Telefonul se numește Minephone WX. Și are un preț pe măsura promisiunilor: 2.900 de euro. Compania care l-a anunțat promite câștiguri serioase, de până la 13.342 de euro în trei ani. Producătorul Minephone WX îți garantează că acesta va reuși să mineze până la 2 etherum pe lună (valoarea unei astfel de monede este de 198 de euro în acest moment).

Telefonul Minephone WX are un procesor MediaTek Helio P60, 6 GB memorie RAM și până la 128 GB spațiu de stocare (extensibil cu un card microSD de până la 256 GB).

Ecranul este unul de 6,2 inci, iar rezoluția este una FHD+. Nu putea fi un smartphone modern fără camere foto. Are același sistem dual de cameră atât pe față, cât și pe spate, format dintr-un senzor de 16 MP și 8 MP. Bateria este de 3550 mAh și poate fi încărcată atât pe fir, cât și wireless. Deși specificațiile de tipul acesta nu îl caracterizează pe deplin. 

Dacă achiziționezi telefonul vei fi angajat într-un contract de minare monede digitale timp de trei ani. În cazul în care dificultatea mineritului crește și profitabilitatea scade, utilizatorii vor putea „extrage câștigurile într-o altă criptomoneda".

Este un proiect suspicios și mineritul de pe telefon, încă nu este viabil. Mai ales cum este prezentat pe site-ul telefonului, cu costuri aprope zero. Cei care au încercat să facă bani cu monede digitale știu că pentru a reuși asta e nevoie de computere performante. Acestea au un cost mai mare decât acest smartphone.

Sursa

Mai multe articole despre:
telefon calculator monede smartphone