MENIU

„Te fac țăndări ca pe Dana Roba”. Clipele de TEROARE prin care a trecut o cunoscută make-up artistă din Timișoara

Statisticile arată că partenerii agresivi nu sunt descurajați de măsurile restrictive

O cunoscută make-up artistă din Timișoara a povestit pe rețele de socializare calvarul la care a fost supusă de soțul violent. Bărbatul a ajuns să o amenințe inclusiv că o „face țăndări ca pe Dana Roba”, o altă cunoscută make-up artistă care a fost lovită de partener în cap, cu ciocanul. Polițiștii au întocmit ordin de restricție împotriva bătăușului. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

Similitudinile cu cazul Danei Roba sunt șocante. Sabina Cornea a povestit cum soțul ei a venit și a agresat-o, în plină noapte, pentru că era sub influența alcoolului.

„Alexandru, puiul meu de 5 jumate, m-a apărat noaptea la 2:30, când ne-a luat din pat și a venit peste noi în dormitor! Înjurându-mă și spunându-mi că mă va face țăndări ca pe Dana Roba, doar pentru că am îndrăznit să îi spun să nu mai bea (la un om care bea 6-7 beri zilnic de 19 ani, nu îi poți zice să nu mai bea ) să se culce, pentru că e 2 jumate noaptea și că dimineață va lucra de la 7, și că el nu știe cum e să muncești 12 ore!

Apropo, Cristi s-a angajat într-o fabrică, dar cred și eu că e foarte greu să te angajezi la 43 de ani dacă o viață ai fost un întreținut!”, a scris Sabina Cornea pe pagina sa de Facebook.

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Ulterior, femeia a făcut o nouă postare în care afirmă că partenerului agresor i-ar fi fost ridicat ordinul de restricție și a venit să o terorizeze din nou.

"De obicei sunt un om discret cu viața mea personala, dar acum a ajuns cazul sa fac totul public ! Pentru ca eu si copilul meu din 2020 suntem maltratați de acest om, pe data de 4 iulie 2023 am fost adresată si eu si copilul, am avut 3 ordine de protecție, iar acum acestui om i-a fost ridicat ordinul de protectie si din nou a venit la noi in casa, a sărit gardul si ne-a amenințat ca ne omoară!".

Soțul Danei Roba a primit condamnare la închisoare cu executare după ce a lovit-o cu un ciocan în cap

 

Mai multe articole despre:
dana roba teroare makeup artista timisoara batuta