MENIU

Te-ai săturat să fii angajat? Ce afacere poţi porni cu 10.000 de euro

Afaceri cu bani puţini

Cum poţi să începi o afacere cu bani puţini, astfel încât să devii propriul tău angajat şi să scapi de şefi? Dacă ai curaj să investeşti 10.000 de euro, fie că i-ai luat prin credit bancar, fie că i-ai obţinut prin lichidarea unei proprietăţi, sunt mai multe domenii atractive în momentul de faţă.

Domeniul IT oferă un potenţial ridicat pentru dezvoltarea unei afaceri, potrivit unei analize Business Magazin. O firmă de web design, de exemplu, sau de dezvoltare de aplicaţii poate fi pornită cu o investiţie redusă.

Este încă foarte mult loc de creştere în domeniu, cererea este ridicată, iar România este binecunoscută pentru forţa de muncă specializată pe acest segment.

Apoi, serviciile sunt, de asemenea, o industrie cu potenţial pentru un antreprenor. Posibilităţile sunt nelimitate, fie că vorbim despre o firmă de consultanţă, un studio foto, o frizerie sau un salon de cosmetică ori despre afaceri artizanale, croitorii, cizmării sau ateliere de tâmplărie.

În domeniul serviciilor există întotdeauna cerere neacoperită, antreprenorul trebuie doar să pornească la drum cu un plan de afaceri bine pus la punct şi să definească clar nişa pe care o adresează.

Revista de business a căutat răspunsuri la întrebarea pe care o au în minte cei mai mulţi dintre angajaţii din România. Se poate porni un business cu bani puţini, cu o idee şi cu tot timpul la dispoziţie? Ce cere piaţa şi care sunt domeniile care au nevoie de sânge proaspăt? 

VEZI afacerile concrete, începute de antreprenori cu bani puţini, sub 10.000 de euro aici.

Mai multe articole despre:
investiţie afacere afaceri business