MENIU

Patru elevi, răniți de tavanul care le-a căzut în cap, într-o școală din județul Sibiu. Clădirea are aproape 100 de ani vechime - FOTO

Copiii erau în pauză în momentul producerii accidentului (foto: TS)

Patru elevi au fost răniți după ce tavanul unei clase de la școala din localitatea sibiană Loamneș s-a prăbușit. Corpul de clădire în care s-a produs accidentul datează din anul 1936 și a fost renovat ultima oară în urmă cu 20 de ani.  

La momentul prăbușirii în sala de clasă se aflau 4 elevi, aceștia fiind răniți ușor. Echipajele medicale i-au evaluat, elevii au vârste cuprinse între 11 și 15, două fete și doi băieți, sunt conștienți și acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale.

Corpul de clădire în care s-a produs incidentul datează din anul 1936 și a fost renovat ultima oară în anul 2004, potrivit primarului comunei Loamneș. De asemenea, directorul școlii spune că acest corp face parte dintr-o clădire care datează din anul 1936 și nu a putut fi autorizat ISU, potrivit Turnul Sfatului.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD dintre care una cu medic și mașina medicului de urgentă, a trasmis ISU Sibiu. 

 

Mai multe articole despre:
tavan prabusit scoala sibiu elevi raniti