MENIU

Tatăl Lidiei Buble spune totul despre fiica lui, în scandalul legat de Răzvan Simion

Răzvan Simion confirmă, în declaraţia sa, despărţirea de soţia sa, Diana, neuitând să-i mulţumească acesteia şi să explice că, pentru cei doi, copiii rămân cei mai importanţi.

Despre prezentatorul de la Neatza s-a spus că ar avea o idilă cu Lidia Buble. Tatăl artistei aruncă bomba şi afirmă că fiica lui este virgină.

"Treaba asta cred că e o denigrare şi cineva vrea să-şi bată joc de ea. Lidia e virgină, nu cred că umblă cu Răzvan Simion! Nu cred că are vreo relaţie cu acel bărbat, nu mă interesează televiziunea, nu am televizor în casă.

Noi avem încredere în copiii noştri, iar faptul că ea nu mi-a zis nimic, e clar că nu a greşit. Eu sunt şi duhovnicul Lidiei şi cred că e virgină, şi ea ştie că are o înţelegere cu mine să îmi prezinte băiatul cu care se va căsători, să văd de unde se trage, dacă e cinstit, serios. I-am spus că e important să se căsătorească curată.

M-am rugat pentru binele ei, ea a cântat în biserică mulţi ani şi nu am fost de acord să o ia pe calea asta a muzicii pe care e acum", a spus Viorel Buble, tatăl Lidiei Buble, pentru click.

Mai multe articole despre:
Răzvan Simion lidia buble