MENIU

Filmul tragediei din Pantelimon. Tatăl adolescentului care a cauzat moartea unui copil, de 9 ani pe trecerea de pietoni, își cere scuze: „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat”

Tatăl adolescentului de 17 ani care a provocat un accident tragic în parcarea unui parc din Capitală a transmis un mesaj public de regret, exprimându-și profunda tristețe pentru evenimentul nefericit. Adolescentul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar prietenul său, care l-a lăsat să conducă, a fost și el reținut de autorități.

Declarațiile tatălui minorului de 17 ani care a ucis un copil de 9 ani

„Îmi pare mie rău, îmi pare mie rău pentru treaba asta, să știți. Este un copil... Ne pare rău, nu am vrut să se întâmple treaba asta. 

Dumneavoastră aveți copii? Dacă copilul dumneavoastră face ceva ce nu doriți vă pare bine, ca să îmi pară și mie bine? Îmi pare rău pentru telespectatori, sa știți că suntem oameni din cartier, nu am vrut să se întâmple treaba aceasta. Nu știu dacă vouă vă pare bine sau dacă aveți copii”, a spus tatăl băiatului de 17 ani.

Incidentul a avut loc duminică în Parcul Pantelimon din București, când adolescentul a condus cu viteză și imprudență, lovind doi frați, de 7 și 9 ani, pe trecerea de pietoni. Impactul a fost fatal pentru băiețelul de 9 ani, iar sora lui se află în stare gravă la spital. După accident, adolescentul și prietenul său au părăsit locul incidentului, dar ulterior s-au predat poliției.

Șoferul minor și pasagerul său au fost supuși unor teste de alcool și droguri, care au ieșit negative. După ce a recunoscut fapta, adolescentul a fost dus la reconstituire și la audieri, iar cazul său va fi analizat în instanță.

În urma accidentului, au fost avariate și alte vehicule parcate în apropiere.