MENIU

Tăriceanu le-a cerut angajaţilor de la APIA să lucreze şi în weekenduri

Timp de o lună, nu trebuie să existe weekend pentru angajaţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, a avertizat astăzi, premierul Călin Popescu Tăriceanu la întâlnirea cu autorităţile ieşene.

Şeful Guvernului a atras atenţia că următoarele 30 de zile sunt extrem de importante pentru România şi se impune o mobilizare ca la război pentru a evita activarea clauzei de salvgardare.

Autorităţile de la Bruxelles au avertizat miercuri că intenţionează să propună reţinerea a 25% din plăţile acordate României pentru agricultori, dacă Bucureştiul nu-şi remediază într-o lună problemele Agenţiei de Plăţi.

Invitat la emisiunea 3x3 de la Realitatea TV, noul ministru al Agriculturii, Dacian Cioloş a declarat că, în ciuda problemelor de la Agenţia de Plăţi a acceptat fotoliul de ministru, întrucât este convins că într-o lună deficienţele pot fi rezolvate.

Dacian Cioloş va prelua oficial şefia Ministerului Agriculturii după ce va depune jurământul, ceremonie programată să aibă loc pe 15 octombrie.
Mai multe articole despre:
Tăriceanu salvgardare Cioloş