MENIU

Tânăra ucisă în București de iubitul libian va fi înmormântată

Toată presa din România a vuit zilele acestea de faptul că un libian de 23 de ani, fiul unui oficial al Ambasadei Libiei la București, și-a ucis iubita, pisica acesteia și un vecin, prin înjunghiere. 

Povestea a gravitat mai mult în jurul tânărului libian care se pare că era drogat în momentul în care a comis dublul asasinat și s-a vorbit mai puțin de victime.

Ei bine, iubita ucigașului, Raluca Maria Pătulea, era din localitatea Glăvănești, județul Bacău, și avea doar 24 de ani.

Raluca, absolventă a Colegiului Național „Gheorghe Vrănceanu” Bacău și a Facultății de Drept Internațional din București, avea un drum promițător în viață.

Provenind dintr-o familie modestă, părinții tinerii plecând în Italia în căutarea unui trai mai bun, Raluca și-a văzut de treabă și nu a făcut rabat de la nimic pentru a-și atinge țelurile. În ciuda vicisitudinilor întâmpinate din motive medicale, Raluca suferind o intervenție prin care medicii i-au înlocuit ochiul drept cu o proteză din cauza unei afecțiuni cronice, tânăra a demonstrat tenacitate și și-a urmărit visul cu ardoare, terminând studiile cu succes. Mai multe pe desteptarea.ro.

Mai multe articole despre:
Liban tânără