MENIU

Tânără mamă, bolnavă de cancer în stare terminală, salvată de Kate Winslet şi Leonardo Di Caprio

Gest impresionant al lui Kate Winslet şi Leonardo Di Caprio pentru o mamă bolnavă de cancer. Cei doi actori au strâns bani pentru a plăti un tratament experimental pentru tânăra britanică. După ce s-a vindecat, femeia a spus întreaga poveste. 

Gemma Nuttall a fost diganosticată cu o formă agresivă de cancer ovarian în 2014, când era însărcinată. A refuzat, însă, tratamentul până când a născut, de teamă că ar putea avea de suferit copilul. După ce a născut, Gemma a primit un verdict îngrozitor: mai avea de trăit numai 6 luni. Familia a căutat alternative şi a găsit o clinică din Germania, dispusă să o trateze pe britanica de 29 de ani. Avea, însă, nevoie de 300.000 de lire sterline. Mama tinerei a lansat o strângere de fonduri online, după ce şi-a vândut locuinţa şi încă mai avea nevoie de bani.

Din senin, într-o zi, asistentul lui Kate Winslet i-a trimis un email mamei acesteia şi i-a spus: "uite cine sunt eu, uite pentru cine lucrez, ea vrea să ajute, ţi-a citit povestea şi vrea să contribuie şi să o ajute pe Gemma.

A contribuit şi cu banii ei, personali, pentru a mă finanţa pentru următoarele câteva runde de tratament".

Actriţa a făcut, însă, şi mai mult.

"A organizat o gală, ca o licitaţie pe care a organizat-o cu prietenul ei, Leonardo Di Caprio, şi s-au oferit timp de trei seri, să iasă la masă cu o persoană oarecare, de la licitaţie", a povestit tânăra.

Cu banii strânşi, britanica a reuşit să îşi ducă tratamentul la bun sfârşit şi să se vindece. Medicii germani au declarat-o sănătoasă în urmă cu 5 luni.

Kate Winslet a explicat: "Mă aflu în poziţia în care îmi pot folosi vocea pentru a face lucruri pentru alţi oameni, iar acest lucru, cumva, devine o inspiraţie pentru alţii. Este un sentiment remarcabil, de fapt"