MENIU

Tânără la un pas de moarte, după ce a LEȘINAT din cauza DROGURILOR! Clipe de groază în fața unui club de fițe din Mamaia

Tânără la un pas de moarte, după ce a leșinat din cauza drogurilor! Clipe de groază în fața unui club de fițe din Mamaia/ Arhivă foto

Momente de groază în fața unui club de fițe din Mamaia. O tânără a fost la un pas de moarte după ce s-a prăbușit, din senin, la pământ. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns medicii și polițistii. Potrivit presei, femeia se afla sub influența substanțelor interzise. Atenție, vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional. 

Tânăra ar fi fost drogată în momentul în care a leșinat, spun martorii. Incidentul grav s-a petrecut în fața cluburilor de lux din Mamaia. Doi bărbați care i-au sărit în ajutor spun că femeii i s-a încleștat maxilarul și a căzut brusc la pământ.

Scenele de groază au fost filmate și distribuite în spațiul public. Pe imagini se poate vedea că tânără nici nu se poate ține pe picioare. Un echipaj de salvare și polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului.

După ce au reușit să o stabilizeze, tânăra a fost transportată la spital cu o ambulanță SMURD.

Deocamdată nu se știe dacă tânără este turistă sau locuiește în zonă. Oamenii legii au demarat o anchetă.