MENIU

Tânără însărcinată, agresată de concubin chiar pe holurile spitalului unde era internată! Poliția a întocmit un ordin de protecție pe numele bărbatului

Tânără însărcinată, agresată de concubin chiar pe holurile spitalului unde era internată! / Arhivă foto

Scene ireale pe holurile Spitalului Județean de Urgență Galați! O tânără însărcinată de 22 de ani a fost agresată de concubinul ei. Poliția a deschis un dosar penal pentru violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

O tânără de 22 de ani a fost agresată, vineri dimineață, în incinta Spitalului de Urgență din  Galați, acolo unde femeia este internată.

Incidentul a fost raportat la Poliție printr-un apel la 112 chiar de către angajații unității medicale. Ajunși la fața locului, agenții au constat că agresorul era nimeni altul decât concubinul ei, cu trei ani mai în vârstă.

Tragedie în Suceava: o tânără mamă a murit la scurt timp după naștere. Bianca avea 19 ani

Tânărul venise în vizită la partenera sa, care este însărcinată, și în cursul unor discuții care ar fi avut loc pe holul spitalului, ar fi devenit violent, verbal și fizic. 

”Bărbatul, în timp ce se afla în vizită la concubina sa, de 22 de ani, care se afla internată în spital, i-ar fi adresat cuvinte vulgare și jignitoare și ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau pe coridor. Totodată, acesta ar fi încercat să o determine să părăsească spitalul și să meargă la adresa de domiciliu”, a subliniat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ  Galați.

Ultimele cuvinte ale Mariei, gravida moartă la Spitalul Bacău: "Mămică, zicea, nu e nimeni aici". Anchetă uriașă pentru malpraxis și ucidere din culpă

Polițiștii Secției 3 l-au identificat pe agresor chiar în incinta spitalului și l-au dus la audieri, întocmindu-i un dosar penal pentru violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, i s-a interzis să se mai apropie de concubină, pe numele lui fiind emis un ordin de protecție provizoriu. 

”Conform ordinului de protecție, i se interzice acestuia apropierea de femeie, de unitatea medicală și de domiciliul acesteia la mai puțin de 200 de metri, precum și contactarea acesteia”, au arătat polițiștii gălățeni.