MENIU

Tânără din Sibiu, arestată pentru furt: A păcălit o femeie de 86 de ani de două ori folosind un truc ingenios

Tânără din Sibiu, arestată pentru furt: A păcălit o femeie de 86 de ani de două ori folosind un truc ingenios

O tânără din Sibiu a fost arestată preventiv după ce a reușit să fure bani din aceeași locuință de două ori, folosind un pretext bine gândit. Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, femeia s-a prezentat la locuința unei bătrâne de 86 de ani, pretinzând că a fost trimisă de preotul local pentru a strânge fonduri în scopuri caritabile.

„Aceasta este cercetată penal pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat, a unei infracţiuni de înşelăciune şi a unei tentative la infracţiunea de înşelăciune. Din cercetările efectuate ca urmare a unei plângeri înregistrate la data de 21 august a.c., la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, a reieşit că, la data de 14 august a.c., în jurul orei 12,20, tânăra ar fi pătruns în curtea unei locuinţe din municipiul Sibiu şi, sub pretextul că este trimisă de un preot pentru a strânge bani pentru o cauză umanitară, i-ar fi solicitat persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 86 de ani, suma de 300 de lei. Astfel, ar fi pătruns în imobil, iar în timp ce femeia s-a deplasat într-o altă cameră pentru a aduce banii, ar fi sustras suma de 100 de lei şi un card bancar dintr-o poşetă. După primirea celor 300 de lei, tânăra ar fi părăsit imobilul”, precizează IPJ Sibiu.

Răsturnare de situație în cazul accidentului dintre o ambulanță și o căruță, din județul Brașov. Tinerii din atelaj se întorceau de la FURAT

Mai multe articole despre:
sibiu furt