MENIU

Tânăra care sparge toate tiparele: suferă de Sindrom Down, dar este manechin

Madeline Stuart este una dintre tinerele care au constinetizat ca frumusetea nu este doar fizica si ca, in viata, poti face orice iti propui daca iti canalizezi intreaga energie in aceasta directie.

Madeline are 18 ani si a decis sa devina model. Povestea ei i-a cucerit definitiv pe toti cei care au auzit-o, tanara fiind sustinuta in demersul sau. Daca la prima vedere crezi ca este doar o alta tanara cu aspiratii sa devina celebra, iti spunem ca Maddy sufera de Sindromul Down.

Ca orice adolescenta, Maddie s-a confruntat cu probleme legate de greutate. Cu ajutorul mamei sale, Rosanne, fata a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme. Ajunsa la o greutate normala, Maddie a decis ca a venit momentul sa treaca peste problemele de santate si sa faca ceva ce ii place.

 In speranta ca povestea sa va ambitiona si alti tineri care sufera de Sindromul Down, Maddie si-a facut si o pagina de Facebook unde poate fi urmarita intreaga sa activitate. Mai mult, tanara se bucura acum si de sprijinului unei agentii de fotomodele.

"Isi doreste foarte mult sa schimbe mentalitatea oamenilor in privinta persoanelor cu dizabilitati", a declarat mama fetei, conform Bored Panda.

Sursa: acasatv.md