MENIU

Tânăr ucrainean, găsit împușcat în cap într-o fermă din Botoșani. Lângă el era o armă de vânătoare

Procurorii așteaptă datele de la criminaliști și legiști

Descoperire macabră în incinta unei ferme din județul Botoșani. Un tânăr ucrainean a fost găsit mort, împușcat în cap, iar în apropiere se afla o armă de vânătoare. Criminaliștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Potrivit unor surse Realitatea Plus, bărbatul ar fi intrat de câteva zile pe teritoriul Românie, în mod ilegal, împreună cu alt conațional, încălcând interdicția impusă de autoritățile de la Kiev pentru bărbați apți de fi trimiși pe front.

Este vorba de un bărbat de 26 de ani, ucrainean, care a fost găsit împușcat în cap într-o încăpere din cadrul unei ferme ceva mai mici. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul l-ar fi sunat pe patronul fermei și i-ar fi spus să vină urgent, deoarece s-a întâmplat ceva. Când a ajuns, proprietarul fermei l-a găsit împușcat în cap și a anunțat autoritățile.

"La data de 31 august 2024, în jurul orei ora 08.00, poliția a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, din comuna George Enescu, cu privire la faptul că, la locuința sa se află un cetățean ucrainean decedat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 de ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului. 

Totodată, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată."

Mai multe articole despre:
tanar ort ucrainean impuscat in cap botosani ferma