MENIU

Tânăr reținut după ce a omorât o femeie și a îngropat de viu un bărbat. În mod miraculos, acesta din urmă a reușit să supraviețuiască: caz șocant în Republica Moldova

Tânăr reținut după ce a omorât o femeie și a îngropat de viu un bărbat/Arhivă foto

Caz cutremurător în Republica Moldova. Un tânăr de 18 ani a fost reținut de poliție după ce a omorât o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani l-a înjunghiat și l-a închis într-un beci improvizat într-un câmp, pe care l-a acoperit mai apoi cu pământ. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional! 

Totul a pornit după ce rudele femeii ucise de tânărul de 18 ani au alertat oamenii legii după ce au găsit-o pe aceasta fără suflare în propria ei casă. În urma verificărilor, suspectul a fost găsit la scurtă vreme în locuința sa, beat, acesta fiind un vecin al victimelor.

Crimă Republica Moldova. Gravida ucisă de polițist, supusă unor chinuri groaznice! Noi detalii din anchetă

În timpul perchezițiilor la casa tânărului, oamenii legii au auzit un strigăt de ajutor care venea de sub pământ, din spatele locuinței, acolo unde era un beci improvizat. În urma săpăturilor, agenții au găsit în interior un bărbat epuizat care abia mai respira, cu o rană în jurul gâtului.

O tânără gravidă, ucisă cu sânge rece de bărbatul care a luat-o cu mașina la ocazie! Criminalul este un fost polițist

Ulterior, victima le-a povestit oamenilor legii că în urmă cu câteva zile a consumat alcool cu suspectul, iar apoi, în urma unui conflict spontan cei doi s-au luat la bătaie. Bărbatul de 62 de ani a fost înjunghiat, iar apoi, agresorul de 18 ani ani l-a închis în beci. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele acestuia.