MENIU

Caz șocant în Vâlcea: Un tânăr de 18 ani, lăsat să moară de prieteni, în urma unui accident rutier

Caz șocant în Vâlcea: Un tânăr de 18 ani, lăsat să moară de prieteni, în urma unui accident rutier

Un tânăr de 18 ani a fost lăsat să moară chiar de prietenii lui. Aceștia au făcut accident, s-au speriat și au fugit, abandonându-l pe băiat. S-a întâmplat în județul Vâlcea, informează Realitatea PLUS.

Un tânăr de doar 18 ani din județul Vâlcea a murit într-un cumplit accident rutier, după ce prietenii acestuia s-au speriat și l-au abandonat în mașina distrusă. Mai mult decât atât, potrivit unor surse, prietenii băiatului - înainte de a fugi - l-au mutat pe acesta pe scaunul șoferului pentru a induce în eroare autoritățile.

Potrivit informațiilor oferite de către anchetatori, în mașina se aflau cinci tineri, iar tragedia s-a produs după ce șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției de mers din cauza vitezei excesive. Mașina s-a lovit de un cap de pod și a căzut într-o prăpastie de cinci metri. 

La aproximativ două ore de la incident, un șofer l-a găsit pe băiat și a alertat autoritățile. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața băiatului.

Cei patru tineri care l-au abandonat pe băiat au fost găsiți și reținuți de către autorități. Aceștia sunt acuzați de fugă de la locul accidentului și ucidere din culpă. 

Mai multe articole despre:
tanar valcea deces