MENIU

Tânăr bătut și umilit de doi adolescenți de aceeași vârstă cu el, la Botoșani. Agresorii au FILMAT scena

Tânăr bătut și umilit de doi adolescenți de aceeași vârstă cu el, la Botoșani

Imagini șocante la Botoșani. Un tânăr în vârstă de 21 ani a fost bătut și umilit de trei agresori de aceeași vârstă cu el. Aceștia au filmat scenele în care victima era lipsită de apărare, fără nicio reacție, informează Realitatea PLUS. 

Chiar dacă scenele sunt șocante, victima nu a depus până acum plângere la poliție, deși incidentul a avut loc anul trecut.

Imediat ce imaginile au devenit însă publice, poliția din Botoșani s-a autosesizat.

"Noi ne-am sesizat în urma imaginilor făcute publice. În cauză s-a deschis dosar penal pentru infractiuni precum lipsirea de libertate, lovire si alte viloente", a afirmat purtatorul de cuvânt IPJ Botosani, Delia Nenișcu. 

Potrivit reprezentantului IPJ Botosani, agresorii au fost identificati. Acestia au declarat ca totul a fost o gluma la momentul respectiv.

Persoana vatamata a fost si ea contactata insa nu a dortit sa depuna plangere pentru niciuna dintre cele doua fapte pentru care sunt cercetati cei trei agresori. 

Ancheta in acest caz este in plina desfasurare, oamenii legii urmand sa il audieze pe tanarul agresat pentru a stabili filmul incidentului si eventualele pedepse la care vor fi supusi cei trei agresori.

 

Mai multe articole despre:
agresiune adolescenti