MENIU

Tânăr, arestat preventiv după ce a încercat să rănească un elev cu un briceag, la Arad

Tânăr, arestat preventiv după ce a încercat să rănească un elev cu un briceag, la Arad

Un tânăr de 18 ani din Arad a fost arestat preventiv după ce a încercat să lovească un elev cu un briceag, în apropierea unui liceu. Incidentul a avut loc în contextul unui conflict mai vechi. Victima a încercat să fugă, dar a căzut, iar agresorul a lovit-o cu piciorul în faţă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a transmis, vineri, că a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de un tânăr de 18 ani pentru lovire sau alte violenţe.

Procurorii au stabilit că, miercuri, în timp ce se afla în apropierea Liceului ”Francisc Neuman” din Arad, în urma unei stări conflictuale anterioare, tânărul a încercat să lovească cu un briceag un elev în clasa a X-a. Acesta din urmă a încercat să fugă, însă s-a împiedicat şi a căzut, moment în care tânărul de 18 ani l-a lovit cu piciorul în gură. 

În urma acestor agresiuni fizice, victima a suferit leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind admisă de Judecătoria Arad.

Caz șocant în Brașov. O elevă în vârstă de 15 ani a căzut de la etajul 6! Ea fugise de acasă

Mai multe articole despre:
elev arad briceag