MENIU

Tableta cu ecran 4K de la Panasonic se vinde la un preţ OSTENTATIV

Cât costă tableta de la Panasonic

După o lungă perioadă în care s-a aflat în stadiu de prototip, tableta de mai jos a celor de la Panasonic primeşte specificaţii complete şi un preţ.

La CES 2014, tableta 4K Panasonic, Toughpad 4K, beneficiează în sfârşit de specificaţii complete, de un preţ exact şi o dată de livrare, elemente care până nu de mult timp se rezumau la a fi pure speculaţii, scrie PlayTech.ro.

Tableta 4K Panasonic rezistă fără probleme la căderi succesive de până la 30 de centimetri la un unghi de până la 26 de grade. Are 12,4 milimetri grosime şi 2,5 kilograme.

Autonomia de 2,5 ore nu este glorioasă, dar e suficientă pentru majoritatea scenariilor. În ceea ce priveşte sistemul de operare, chiar dacă vine preinstalată cu Windows 8.1, include şi posibilitatea de downgrade până la Windows 7 Professional fără probleme.

Vor exista două variante de Panasonic Toughpad cu mici detalii de configuraţie modificate. Versiunea Performance se va rezuma la 7000 de dolari, în ce versiunea Standard va putea fi cumpărată la un ,,mult mai accesibil" – 6000  de dolari.

Mai multe articole despre:
Panasonic tabletă