MENIU

Sute de tineri au blocat un bulevard pentru a sta la coadă la șaorma gratuită de Black Friday

Coada la saorma

A fost isterie de Black Friday la Cluj! Sute de tineri au blocat un bulevard pentru a prinde o shaorma gratis. Promoția a fost anunțată pe pagina fast-foodului cu 5 zile înainte. Așa cum era de așteptat, adolescenții au fost cei mai atrași de promoție și au început să stea la coadă și cu două ore înainte de debutul ofertei. Peste 6.000 de oameni s-au înscris online, iar promoția a fost valabilă doar trei ore.  

O cunoscută shaormerie din centrul oraşului Cluj a avut o promoție vineri, de Black Friday, astfel că timp de trei ore a oferit shaorma gratis tuturor celor ce s-au înscris în prealabil pe site pentru a beneficia de ofertă.

Așa cum era de așteptat, tinerii au fost cei mai atrași de această promoție şi au început să stea la coadă și cu două ore înainte de debutul ofertei, pentru a apuca o shaorma gratis, dar nu au lipsit nici adulţii.

Ideea unei shaormerii pentru Blak Friday, aceea de a oferi o shaorma gratis, a prins, după cum se vede, foarte bine la Cluj, de altfel, clujenii fiind printre cei mai mari consumatori de shaorma din țară.

 

Mai multe articole despre:
Coada la saorma saorma black friday saorma cluj