MENIU

SUTE de simpatizanți ai PSD din țară au ajuns în București pentru a asista la paradă

Sute de simpatizanți ai PSD au ajuns, vineri dimineața, cu 30 de autocare, în București, din diferite județe din țară. Oamenii au declarat că au venit pentru a participa la parada de Ziua Națională și că s-au organizat singuri.

Potrivit Realitatea TV, aproximativ 30 de autocare cu oameni au sosit în Capitală din mai multe județe ale țării pentru a urmări parada militară din zona Arcului de Triumf. Numai 100 de persoane au sosit de la Constanța.

”Am venit pentru că sunt româncă. Şi pentru că este ziua noastră. Nu vreau să-l fluier pe Iohannis, pentru că este român ca mine, preşedintele ţării, şi îl respect. Pe la 4 şi jumătate am plecat din Constanţa. Am venit pe banii mei. Mă întorc când se termină parada", a declarat o femeie de la Constanța, potrivit Mediafax.

”Am plecat la 1 azi noapte, am mai și dormit în Microbuz”, spune un om care participă la paradă, adus cu autocarele PSD. ”Am venit ca să susține PSD, suntem alături de Guvern, de domnul Dragnea și domnul Tudose. Încercăm să liniștim puțin lucrurile, măcar prin muzică”, a susținut un alt susținător al Partidului Social Democrat.

Oamenii susțin că se vor întoarce acasă imediat după terminarea paradei.

Foto: Mediafax

Mai multe articole despre:
PSD paradă oameni simpatizanţi