MENIU

Sute de oameni au venit cu chiloții pe cap la muzeu. Ce i-a determinat să facă acest gest

Sute de oameni au venit cu chiloții pe cap la un muzeu. Foto: Profimedia

Un muzeu din Statele Unite ale Americii a ieșit în evidență recent datorită unei inițiative inedite: invitarea vizitatorilor să devină deținători ai recordului mondial, purtând chiloți pe cap. City Museum din St Louis, Missouri, a fost gazda a 355 de persoane care au participat la acest eveniment neobișnuit, având ca scop stabilirea unui record pentru cea mai mare adunare de oameni care au purtat lenjerie intimă pe cap.

Această inițiativă neconvențională a muzeului a atras atenția și curiozitatea numeroșilor participanți, care s-au adunat pentru a fi parte dintr-o acțiune inedită și amuzantă. Pe lângă faptul că s-a creat o atmosferă plină de umor, evenimentul a reprezentat o modalitate inedită de a aduce oamenii împreună și de a stabili un record mondial cu un concept original și amuzant.

Ideea a luat naștere pentru că muzeul găzduiește expoziția itinerantă Science of Guinness World Records (Științele Cărții Recordurilor). Luând în considerare această tematică, conducerea City Museum a hotărât să sărbătorească evenimentul într-un mod inedit și să aducă în prim-plan una dintre atracțiile sale cele mai populare - o pereche de chiloți gigantici.

Lenjeria expusă la muzeu a fost realizată în anul 1997 de către artiștii Pat Eby și Ann Paidrick. Cu o lățime de aproape trei metri și o lungime de 2 metri, acești chiloți uriași reprezintă atracția principală a muzeului din Missouri, fiind o sursă de mândrie atât pentru angajați, cât și pentru conducere.

A apărut scutul care te face invizibil. Invenția revoluționară promite să îi ascundă pe toți care se află în spatele său

Arbitrul Guinness World Records, Michael Empric, a fost invitat la muzeu pentru a număra vizitatorii care purtau chiloții ca pălărie. Lenjeria intimă albă a fost oferită de muzeu la intrare, iar au fost stabilite reguli clare pentru a stabili acest record. Toți participanții au trebuit să se adune într-un singur loc și să țină lenjeria pe cap timp de un minut. Doar un participant a fost eliminat din numărul final - un copil care a renunțat să-și mai poarte chiloții pe cap înainte de expirarea timpului.

„Acest record se potrivește de minune pentru City Museum. Suntem puțin ciudați și puțin nebuni aici, iar oaspeții noștri au acceptat provocarea de a obține acest record mondial inedit!”, a declarat Katy Enrique, directorul de marketing al muzeului. John Corcoran, director Traveling Shows & Guinness World Records Attraction Development, a adăugat: „«Realizări uimitoare» este sloganul pentru expoziția noastră și City Museum, iar cetățenii din St Louis au făcut exact asta astăzi.”

Ce trecem cu vederea în propria casă, dar musafirii observă imediat. 9 detalii care vorbesc despre tine fără să-ți dai seama

Mai multe articole despre: