MENIU

Suspiciuni de pedofilie. Nepoatele lui Elvis Presley se află în grija asistenților sociali

Unica moștenitoare a Regelui Rock and Roll-ului se află în plin divorț de cel de-al patrulea soț, Michael, Lockwood, cu care s-a căsătorit în anul 2009, într-o fastuoasă ceremonie în Japonia. Cuplul are împreună două fiice, gemenele Finley și Harper, în vârstă de 8 ani. 

„Am fost șocată, oripilată și mi s-a făcut rău când am descoperit”, a declarat Lisa Marie Presley (49) într-o întâmpinare către tribunal. Aceasta a înaintat ca probe în procesul de divorț materiale cu conținut de pornografie infantilă, găsite pe computerul personal și pe alte 80 de aparate tehnologice aparținând fostului soț, muzicianul Michael Lockwood (55).

Presley a făcut descoperirile morbide, după care a chemat autoritățile. Restul materialelor a fost găsit în urma percheziției poliției din Beverly Hills și nu a fost încă analizat complet.

„Nu am idee ce se mai găsește în acele aparate încă neverificate și mă tem că există conținut și probe cu mult mai groaznice decât ce am văzut până acum”, mărturisește Lisa Marie.

În urma descoperirii imaginilor cu caracter pedofil, cele două gemene au fost luate în grijă de către Departamentul pentru Copii și Asistență Socială din California, unde vor rămâne până ce procesul va fi soluționat. Primul termen a fost stabilit pentru luna martie.