MENIU

Suspect reținut în cazul tânărului ucrainean ÎMPUȘCAT în cap. Anchetatorii au schimbat încadrea în cazul crimei din Botoșani

ANchetatorii urmează să stabilească motivul crimei

A fost reținut suspectul în cazul ucraineanului găsit împușcat în cap în Botoșani. Autorul este un compatrioat al victimei, potrivit Realitatea Plus. Surse apropiate anchetei au afirmat că victima era venită de câteva zile în ţară şi că ar fi trecut fraudulos graniţa. 

Poliţiştii din Botoşani au reţinut un tânăr de 30 de ani, din Ucraina, suspectat că ar fi ucis, prin împuşcare, un compatriot de-al său, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Victima sa este un tânăr de 26 de ani, tot din Ucraina, care a fost împuşcat în cap.

„În urma probatoriului administrat s-a schimbat încadrarea juridică în infracţiunea de omor. Faţă de un tânăr, de 30 de ani, de cetăţenie ucraineană a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore fiind introdus în arestul IPJ Botoşani”, a precizat poliția.

Sâmbătă, un tânăr ucrainean a fost găsit mort, împușcat în cap, iar în apropiere se afla o armă de vânătoare. Potrivit unor surse Realitatea Plus, bărbatul ar fi intrat de câteva zile pe teritoriul Românie, în mod ilegal, împreună cu alt conațional, încălcând interdicția impusă de autoritățile de la Kiev pentru bărbați apți de fi trimiși pe front.

Tânăr ucrainean, găsit împușcat în cap într-o fermă din Botoșani. Lângă el era o armă de vânătoare

Mai multe articole despre:
suspect ucraiean ucis borosani suspect retinut