MENIU

SURSE: Un craniu uman, descoperit pe o stradă din Vaslui. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

SURSE: Un craniu uman, descoperit pe o stradă din Vaslui. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Poliția municipiului Vaslui a fost alertată printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la descoperirea unui craniu ce pare a fi de natură umană pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Vaslui. Conform sesizării, craniul ar fi fost adus în acel loc de câini.

Potrivit surselor, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, împreună cu specialiștii Serviciului Criminalistic și cei ai Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, au demarat cercetările în zonele adiacente locului unde a fost găsit craniul. În aceste operațiuni a fost folosit și un câine de urmă din dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. Cu toate acestea, nu au fost identificate alte fragmente osoase în zonă.

Craniul a fost preluat de către polițiștii criminaliști și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru a fi supus unei expertize amănunțite. Aceasta va avea rolul de a stabili vechimea și proveniența craniului.

În acest caz, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui continuă cercetările, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În funcție de rezultatele expertizei medico-legale, vor fi dispuse măsurile legale necesare.

Crima de la Brăila. Cum justifică principalul suspect prezența în cabinetul doctoriței: Și-ar fi scos o măsea

Mai multe articole despre:
craniu vaslui