MENIU

SURSE: Nu toți liderii PSD susțin candidatura lui Ciolacu la prezidențiale. Negocieri aprige în teritoriu

SURSE: Nu toți liderii PSD susțin candidatura lui Ciolacu la prezidențiale. Negocieri aprige în teritoriu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a spus în ședința partidului că va suna fiecare președinte de organizație să discute despre candidatura sa la funcția supremă din stat.

O sursă apropiată de conducerea Partidului Social Democrat (PSD) a dezvăluit că nu toți liderii partidului sunt de acord cu o eventuală candidatură a președintelui Marcel Ciolacu pentru un nou mandat. În ciuda eforturilor sale de a menține unitatea partidului și de a se prezenta ca principalul candidat, o parte semnificativă a liderilor din teritoriu ar prefera o altă direcție.

Vineri a avut loc o reuniune de vârf în PSD, acolo unde s-au discutat perspectivele partidului pentru viitoarele alegeri și potențialii candidați. Potrivit surselor, mai mulți lideri și-au exprimat dorința ca Mircea Geoană, fostul președinte al partidului și actual secretar general adjunct al NATO, să revină în fruntea PSD și să fie candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale.

„Am discutat cu colegii mei că o eventuală decizie a mea de a candida nu o vor afla nici pe Facebook, nici la televizor. În primul rând, aceasta va fi discutată în interiorul partidului.

Am stabilit cu ei că în acest weekend voi discuta cu fiecare în parte la telefon, deoarece nu vorbim despre vreun secret de stat.

Am această datorie de a avea discuția, pentru că sunt președintele PSD și am anunțat că voi candida pentru un nou mandat”, a spus Marcel Ciolacu, vineri.

Șovăiala lui Ciolacu privind candidatura la prezidențiale, taxată de liberali. Florin Roman: Ministrul cu Coasa i-a omorât anunțul

Mai multe articole despre:
ciolacu candidatura