MENIU

SURSE Iohnanis ar fi avut o ședință nocturnă cu liderii PNL. Ce spun liberalii

Klaus Iohannis și Florin Cîțu

Președintele Klaus Iohannis și liderii PNL ar fi avut o întâlnire, miercuri seară, în cadrul căreia liberalii i-au transmis ce s-a discutat cu liderii USR și care este planul pentru discuțiile de azi, cu PSD, potrivit surselor politice citate de Realitatea Plus. Îtrebat despre acst scenariu, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că întâlnirea n-ar fi avut loc.

Sursele citate au indicat faptul că singura condiție pusă de Klaus Iohannis a fost ca liberalii să nu cedeze postul de premier, în rest având libertatea să negocieze orice altceva. 

Pe de altă parte, prim-vicepredintele PNL Rareș Bogdan a afirmat că o astfel de întâlnire n-ar fi avut loc. "Eu nu am fost, Flutur nu a fost, Bode nu a fost, Dumitrescu nu a fost, Cîţu dacă a vorbit la telefon e altceva, dar nu a fost o întâlnire. (...)." 

Potrivit ultimelor declarații, liderii PSD vor merge la discuțiile de la Palatul Cotroceni cu propunere de premier, iar la negocierile cu PNL ar urma să solicite jumătate din posturile ministeriale, unele în ministere pe primă importanță.

Delegațiile PNL și PSD vor avea joi o întâlnire oficială, la Palatul Parlamentului.