MENIU

SURSE: Congresul PNL pentru desemnarea candidatului la prezidențiale va fi amânat

SURSE: Congresul PNL pentru desemnarea candidatului la prezidențiale va fi amânat! Strategia liberalilor

Liberalii vor amâna congresul pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale până în luna septembrie, în loc să îl organizeze în iulie, așa cum era prevăzut inițial, conform unor surse. Această decizie vine după ce PNL a blocat organizarea prezidențialelor în septembrie pentru a fi organizate la termen.

Liberalii trebuie acum să-și reconfigureze planurile și să se pregătească pentru congresul din septembrie, unde își vor desemna oficial candidatul pentru cea mai înaltă funcție în stat. Lideri din partid au declarat de mai multe ori că Nicolae Ciucă ar trebui să fie candidatul partidului pentru prima funcție în stat, însă acesta nu a anunțat nimic oficial.

SURSE PNL: Nu va exista candidat unic la prezidențiale. Strategii și negocieri pentru TURUL 2

Potrivit unor surse, Nicolae Ciucă a declarat luni că nu va exista un candidat unic la alegerile prezidențiale, iar negocierile pentru eventuale colaborări vor avea loc în turul al doilea. Această afirmație a fost făcută în contextul unei întâlniri convocate de Ciucă cu Biroul Politic Național al PNL, desfășurată în ziua consultărilor pe care premierul Marcel Ciolacu le-a organizat la Palatul Victoria pentru stabilirea datei alegerilor prezidențiale.

Mai multe articole despre:
congres pnl ciuca prezidentiale