MENIU

SURSE: Cercetări extinse în dosarul fostului ministru Chițoiu, după accidentul rutier soldat cu doi morți

Cercetările în dosarul în care fostul ministru Daniel Chițoiu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă au fost extinse și pentru favorizarea făptuitorului, potrivit surselor realitateadinjustitie.net. Este vorba de acidentul rutier în care a fost implicat fostul demnitar la sfârșitul anului trecut în județul Argeș, soldat cu moartea a două persoane.

Procurorii din Argeș verifică dacă Daniel Chițoiu a fost favorizat în spital, în perioada în care a fost internat imediat după accidentul rutier.

Ancheta a fost extinsă ca urmare a unui denunț. Procurorii fac cercetări ”in rem”, ceea ce înseamnă că verifică doar posibile fapte, fără ca cineva să fie pus sub acuzare. În urma investigației vor decide dacă se impune cercetarea unei persoane pentru această infracțiune.

La începutul anului, fostul ministru a fost pus sub acuzare în cazul accidentului în care a fost implicat la sfârşitul anului trecut şi care s-a soldat cu decesul a două persoane.

În decembrie 2019, Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident pe DN7, în localitatea argeșeană Cotmeana. Mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu un autoturism condus de un bărbat de 82 de ani, care a murit pe loc. Soţia bărbatului a decedat la spital.

Citește continuarea pe realitateadinjustitie.net.