MENIU

Prezentatoarea Antena 1, de la Observator, care este însărcinată, a fost bătută în plină stradă

Ana Maria Gheorghe (foto, stanga) mărturisește că este însărcinată și că așteaptă o fetiță. Prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 spune că și-a dorit mult să fie mamă și că de când a primit vestea că va aduce pe lume un copil trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. 

"Mi-am dorit să fie bine, să se dezvolte frumos și până acum, Slavă Domnului, totul decurge perfect. Este o fetiță", spune Ana, citată de jurnalul.ro.

Ana Maria Gheorghe încearcă să aibă un stil de viață echilibrat, astfel încât să se bucure de tot ce îi oferă perioada sarcinii.

"Nu sunt deloc stresată, chiar pot spune că trăiesc perioada cea mai liniștită a vieții mele, pentru că îmi doresc foarte tare acest copil și mă pregătesc cu tot sufletul pentru venirea lui pe lume. Fac mișcare în fiecare zi și mănânc tot ce îmi trece prin cap, dar nu abuzez", mai adaugă prezentatoarea de la Observator.

În urmă cu mai bine de patru ani, prezentatoarea a trăit un adevărat coşmar. Ea a fost atacată în plină stradă, chiar în faţa unei secţii de Poliţie. Ana Maria Gheorghe a fost atunci lovită cu pumnii în cap şi târâtă prin noroi de un individ care voia să-i fure geanta.

Mai multe articole despre:
Antena 1 ana maria gheorghe