MENIU

Surpriză pentru polițiștii care caută un bărbat acuzat de ucidere

Surpriză pentru polițiștii care caută un un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Morunglav, care şi-ar fi omorât iapa gestantă pentru că n-a mai putut să transporte o căruţă încărcată cu nisip, a notat realitateadeolt.net.

Gheorghe Petre, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Morunglav care duminică seara şi-a omorât iapa gestantă pentru că n-a mai putut să transporte o căruţă încărcată cu nisip de la râul Olteţ, în satul Govora din comuna Bobiceşti, este de negăsit de către poliţişti.

Oamenii legii încearcă să dea de bărbat pentru a-l audia, dar nu reușesc să îl găsească.

"A fost căutat pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat pentru omorârea animalelor cu intenţie. De câteva zile este plecat de la domiciliu, dar nu este dat în urmărire", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Evenimentul pentru care Gheorghe Petre este cercetat s-a petrecut duminică seara, pe malul Olteţului. Martorii povestesc că este vorba de o iapă gestantă, căreia bărbatul i-a tăiat gâtul, pur şi simplu, atunci când nu a mai putut duce greutatea. Imaginile au fost postate pe Facebook, oamenii condamnând gestul acestuia, a notat realitateadeolt.net.

„Calul a fost omorât, duminică seara, pe malul Olteţului. Avea căruța cu nisip ud şi probabil ca nu mai putea trage din cauza greutății. Totul s-a petrecut în satul Govora, care aparține de comuna Bobiceşti”, povesteşte unul dintre martori.

Citește mai multe aici!

Mai multe articole despre:
crimă cal Morunglav