MENIU

"Surpriza" descoperită de o tânără din Cluj în mâncarea chinezească comandată: UN ȘURUB

Lipsa de timp, oboseala și uneori chiar comoditatea îi determină pe tot mai mulți români să comande mâncare de tip fast-food pentru care scot din buzunar sume deloc de ignorat. Oamenii piard din vedere că acest tip de mâncare, pe lângă faptul că este nesănătoasă, poate veni la pachet cu diverse "surprize" deloc plăcute: de la indigestii și toxiinfecții alimentare și până la mici obiecte care le-ar putea pune viața în pericol. 

De o astfel de "surpriză" a avut parte o tânără din Cluj, care a postat în mediul online peste ce a dat atunci când a deschis cutia de mâncare comandată de la un restaurant chinezesc, relatează Ziare.com.

Tânăra a avut ghinionul de a găsi un șurub, iar dacă ar fi fost înghițit aceasta ar fi putut suferi de probleme de sănătate. Mai exact, vorbim despre probleme gastro-intersinale.

„Bună ziua dragi clujeni, cred că pozele spun tot, însă „long story short” – prietena mea și-a comandat mâncare de la Chopstix, iar ei s-au gândit că poate are deficit de fier și s-au gândit o ajute pe aceasta cale.

Bine că l-am depistat înainte să ajungă în stomac și să provoace probleme mult mai grave”, spune tânăra din Cluj într-o postare pe Reddit.

Postarea a stârnit un val de reacții, zeci de oameni comentând pe marginea subiectului.

 „Cred că e bine-cunoscut că e un loc cu probleme. Încă de când s-a deschis, în primele două săptămâni trei colegi de serviciu au făcut intoxicație alimentară de acolo. Unul chiar grav, cu spitalizare. Din păcate niciunul nu a reclamat, așa că ei merg înainte bine mersi”, spune un internaut.

„Dacă nu ai ce face cu el, îmi trebuie mie”, a adaugat, în glumă, un altul.